Alavuden palvelevin kirppis

keitä olemme?

Kirppiksellämme tervehditään kaikkia hymyssä suin, olemmehan palveleva kirppis. Palvelu ei meillä tarkoita vain iloisia myyjiä, vaan haluamme helpottaa ostoksiasi. Löydät meiltä muun muassa kausituotteet, kuten talviurheiluvälineet tai kesämekot, kerättynä omaan myyntipöytäänsä. Olemme myös panostaneet tilojemme valoisuuteen ja avoimuuteen, jotta tuotteiden tutkailu olisi mahdollisimman helppoa. Ja muistathan levähtää kahvilamme herkkujen parissa! 

Varaa pöytäsi soittamalla tai jättämällä viesti. 

Alavuden edullisin kirppis

Alhaisen myyntipöydän hinnan ansiosta myyntituotteet on helppo hinnoitella.

Muuta tarpeettomat tavarasi rahaksi

Tule myymään pieneksi jääneet lasten vaatteet, luetut kirjat tai vaikka tarpeettomat astiat.

Vaihteleva ja monipuolinen valikoima

Ykköskirppikseltä 126 myyntipöydältä löytyy kaikkea mitä ikinä keksitkään tarvita.

Ohjeita myyjälle

Moni kirppiskävijä etsii jotain tiettyä ja osaa taitavasti sivuuttaa tuotteet, jotka eivät tällä kertaa kiinnosta. Kannattaa siis keskittää myynti tiettyihin tuotteisiin, kuten vaikka lastenvaatteisiin tai urheiluvälineisiin. Kun yhden kategorian tuotteet on myyty, voi jatkaa seuraavaan. Ykköskirppiksen äärettömän edullisilla pöytävuokrilla tämäkään ei ole ongelma. 

Älä täytä myyntipöytääsi liian täyteen. Harva kirpparishoppailija jaksaa kaivella valtavien kasojen pohjalta etsimäänsä. Jos myytävää on paljon, varaa myyntiin mieluummin hiukan pidempi ajanjakso ja käy täydentämässä pöytääsi tasaisin väliajoin. 

Niin kuin missä tahansa liikkeessä myös kirpparilla myyntipöydän ulkonäkö on ratkaiseva. Valtavat tavaraläjät, tunkkaiset tuoksut, huonot tai puutteelliset merkinnät tai vallattomasti pyörivät lastensukkavuoret saavat monen shoppailijansiirtymään nopeasti seuraavaan pöytään.  

Ehdottomasti tärkein kirppistelijän taidoista. Älä laita ostajaa maksamaantunnearvosta, vaikka myynnissä onkin mummon kutoma villatakki tai lapsen ensimmäinen juhlapuku. Kannattaa myös jättää omaan huomioonsa vaatteesta aikanaan maksamasi summa. Ostaja miettii vain, millä hinnalla saa tänään uuden kaupasta.  

Hinnasto

Myyntipöytä: 18 €/vko (6 arkipäivää), ei myyntiprovisiota 

                         65€/4 vko (24 arkipäivää), ei myyntiprovisiota

Express-myynti: 50 % myyntiprovisio 

Express-myynnissä voit jättää myytävät tuotteet meille. Hinnoittelemme ne ja laitamme esille myyntipöytään.  

Ohjeita ostajalle

Ykköskirppis on iso ja myyntipöytiä on kunnon liuta. Myytäviä tuotteita on todella paljon ja löydätkin melko varmasti etsimäsi. Ota aikaa ja uppoudu tarjontaan kunnolla! 

Käytävillä harhaileminen myyntipöytä toisensa jälkeen syö innokkaimmankin shoppailijan energiat. Kun päätät etukäteen, mitä olet etsimässä, pystyt skippaamaan muita tuotteita myyvät pöydät. 

Vaatteita shoppaillessa erityisesti on tärkeää varmistua tuotteen kunnosta. Mikään ei ole ikävämpää kuin huomata vasta kotona kulunut kangas tai reikä polvessa. Ja panosta laadukkaisiin materiaaleihin.